Hårfjerning med voksbehandling

Voksbehandling - effektivt mod uønsket hårvækst

Vælger du at få udført hårfjerning med en voksbehandling, er du sikret et godt resultet og bløde ben. Derudover vil du opleve, at der går længere tid inden en ny hårvækst kommer frem. Det er fordi, at jeg ved voksbehandling fjerner hele håret inklusive hårroden. 

Læs mere om, hvad du kan forvente før, under og efter en voksbehandling hos mig. 

Vigtigt at vide inden hårfjerning med voksbehandling

Ved hårfjerning er det vigtigt, at du ved fremmøde på klinikken har en længde på håret, der skal fjernes, på minimum 5 mm. Ellers kan voksen ikke få ordentlig fat.

Er du vant til barbering af området, skal du være opmærksom på, at ved en voksbehandling kan nogle af hårene have en tendes til at knække i hudoverfladen. Det aftager med tiden, og dine ben vil hurtigt blive lækre bløde og glatte.

Selve voksbehandlingen

Under selve voksbehandlingen, starter jeg med at spritte området af, hvorefter jeg påfører et varmt lag voks og efterfølgende en strips, som binder til voksen. Kort efter fjerner jeg denne ved at rive mod hårets retning. Den resterende voks fjerner jeg med en oliebaseret creme. Du opnår altså en effektiv hårfjerning med voksbehandling. 

Efter voksbehandling

Du vil kunne opleve en let rødme og lidt blodudtræk fra hårsækken efter hårfjerning med voksbehandling. Det fortager sig med tiden, da dine hårsække bliver ”trætte” og vil slippe håret nemmere. Hvis du vedligeholder din waxing, vil du opleve steder, hvor der ikke længere kommer hår.

Kontakt mig gerne

Ønsker du at høre mere om voksbehandling, eller andre af mine forkælelsestilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig

Du kan se min prisliste her eller book en tid online.