Fodpleje og fodbehandling på Fyn

Sunde fødder er glade fødder

Forkæl dig selv med en fodbehandling på min skønne fodklinik i Ringe nær Odense på Fyn. Jeg lægger stor vægt på personlig rådgivning og du får altid en professionel vurdering af dine fødders sundhed. 

En fodbehandling hos mig i fodklinikken Fodpleje Fyn, kan både være en nødvendighed eller blot ren luksus. Døjer du med hård hud, ligtorne eller lignende, er det vigtigt at få dine fødder behandlet korrekt. 

Jeg tilbyder 2 slags fodbehandlinger, som du kan læse om her.

Almindelig fodbehandling

Din fodbehandling starter med et fodbad, hvor der bliver tilsat fodbadssalt. Salten blødgører og renser din hud. Her lader du hvilen falde over dig, og har du mulighed for at nyde en kop kaffe, te eller et glas kold vand mens du venter på det videre forløb.

Når dine fødder er klar, bliver de tørret og derefter gennemgår jeg dine fødder. I samarbejde med dig, kortlægger vi de udfordringer, du har, og tilrettelægger hvad der skal ske derefter. Under din fodbehandling undersøger jeg for de mest almindelige udfordringer så som nedgroet negle, hælrevner, ligtorne og hård hud. Hvis der er andre udfordringer, vejleder jeg undervejs i, hvordan vi kommer dem til livs.

Efter forarbejdelse af dine fødder, går jeg i gang med den konkrete fodbehandling, som ofte består af fjernelse af hård hud, få renset op ved sprækker, slebet for ujævnhedder og klippet neglene anatomisk korrekt. 

Ved ligtorne og andre udfordringer, ordnes det herefter. Jeg afslutter fodbehandlingen med en let fodmassage og fodcreme – evt. neglelak. Neglelak er mod ekstra betaling. 

Luksus fodbehandling

Ved en luksus fodbehandling, starter du med at få en almindelig fodbehandling (se ovenfor). Derefter påfører jeg en fodmaske, som tilfører vitaminer og mineraler til din hud på fødderne. Det gør huden mere smidig og blød. Derefter foår du en længere fodmassage, som sammen med fodmasken stimulerer blodgennemstrømningen i huden og er med til at genoprette balancen i den nybehandlede hud.

Kontakt mig gerne

Booking kan ske online her. Derudover er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål.